Bouwbedrijf Gebroeders Dingemans is opgericht in januari 2008 door Koen en Peter Dingemans, zij vormen het hoofd van deze onderneming. Beide broers zijn hun bouw carrière begonnen als timmerman. Koen is in 2004 afgestudeerd als bouwkundig ingenieur. Na deze opleiding is hij direct aangenomen bij een toonaangevend bouwbedrijf in West-Brabant, hier was hij werkzaam als werkvoorbereider bij grootschalige projecten. Peter is tijdens zijn carrière als timmerman uitgegroeid tot uitvoerder en heeft vervolgens zijn aannemerspapieren gehaald.

Beide broers hadden de ambitie om zelf te ondernemen, dit in combinatie met hun opgebouwde kennis, ervaring en enthousiasme, leidde tot de start van hun eigen bouwbedrijf. Een bouwbedrijf dat alle facetten van het bouwproces in huis heeft. In 2012 werd hun vakbekwaamheid en gedrevenheid erkent en beloont, door collega ondernemers werd bouwbedrijf Gebroeders Dingemans verkozen tot “de startende ondernemer” van de gemeente Moerdijk.

Wij zijn aangesloten bij het SPB, Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw. Wij bieden een rijke leeromgeving en leiden jonge mensen op tot bekwame vaklieden voor de bouw. Zodoende investeren wij in nieuw talent en dus ook in de toekomst.

Vandaag de dag is ons bouwbedrijf nog altijd groeiende. U kunt bij ons rekenen op een scherpe prijs. Samen met onze werknemers staan we in voor degelijk vakmanschap, duurzaamheid en vernieuwing. Met als grote drijfveer de tevreden klant.

Bouwbedrijf Gebroeders Dingemans bouwt!