Samen renoveren we uw gebouw of woning.

Gebouwen en woningen staan onder invloed van slijtage. Na verloop van tijd gaat het dagelijks gebruik zijn sporen nalaten en is het, ondanks het onderhoud wat er aan een object gepleegd wordt, toch op zeker moment noodzakelijk dat er een renovatie plaatsvindt.

Renovatie

Precisie, vakkennis en vakbekwaamheid

Ook als de woning of het gebouw om diverse redenen onder afbraak of verwaarlozing geleden heeft, is Gebr. Dingemans het aangewezen bouwbedrijf om de renovatie te realiseren. Een renovatie vraagt om precisie, vakkennis en vakbekwaamheid, dat is ons wel toevertrouwd.

Renovatie Langgevelboerderij

De kracht van ons bouwteam

Alle facetten van het bouwproces in huis

Wij zorgen ervoor dat alles in perfecte staat wordt teruggebracht en dat eventuele veranderingen of vernieuwingen op passende wijze worden ingebracht. Wij bieden u op voorhand duidelijkheid omtrent de kosten en ieder aspect van het renovatieproces zal nauwkeurig met u worden besproken.

Recente projecten

Ervaar reeds gerenoveerde
gebouwen en woningen

Wij hebben een groot aantal projecten ontwikkeld, gebouwd en gerealiseerd over heel Nederland.
Wij zijn één voor één trots op al deze prachtige projecten van hoge kwaliteit.

Wij zijn klaar voor de klus.

U kunt bij ons rekenen op een eerlijke prijs. Samen met onze werknemers en vaste onderaannemers staan we in voor degelijk vakmanschap, duurzaamheid en vernieuwing.

  maart 23, 2017

  Dakrenovatie En Aanbouw

  Deze vrijstaande woning van 35 jaar oud was toe aan een dakrenovatie en verbeterde dakisolatie. Tevens is de woning uitgebreid met een orangerie.
  • Locatie

   Standdaarbuiten

  • Bouwjaar

   2015

  Bekijk project
  maart 23, 2017

  Renovatie Langgevelboerderij

  Deze langgevelboerderij dateert uit begin 19e eeuw. De boerderij wordt gebruikt als woonhuis en de stallen zijn omgebouwd tot winkelruimte in 2016. In 2019 is het...
  • Locatie

   Heerle

  • Bouwjaar

   2019

  Bekijk project